Dziękuję bardzo za odpowiedź!
Stosuję od miesiąca Livepack Junior w dawce 1 tabletka dziennie, zapewne powinnam zwiększyć dawkowanie. Pozostałe witaminy z serii dla dzieci pani dr zaleciła mi dawać po półrocznej kuracji preparatami, o których już pisałam ( Detox, Nutrimax, Pax, Antiox ). Córa znowu wróciła do przedszkola i jeżeli kaszel znowu wróci, to prawdopodobnie zdecyduję się na wcześniejsze wykupienie i podawanie witamin, o których mi pani napisała Lifepac Junior Be Strong.
Do tego czasu proszę mi napisać, czy w razie ataku kaszlu mogę jej podać Pax połączony z Cupers i w jakiej dawce? Przeczytałam gdzieś, że połączenie tych preparatów jest odpowiednie w razie właśnie ciężkich ataków suchego kaszlu?
Mam jeszcze jedno pytanie, zaczęłam podawać preparaty mojej dwudziestomiesięcznej córce. Jest to połowa Detox-u i połowa Nutrimax-u rano, a wieczorem połowa Detox-u ( dodaję jej te preparaty do mleka ). Proszę mi napisać, czy mogę dawać te preparaty w takiej dawce takiemu małemu dziecku? Do jakiej dawki maksymalnie mogę zwiększyć podawanie preparatów w razie objawów choroby? Czy mogę jej także podawać np. połowę Antiox-u, chociaż jest napisane, żeby nie podawać Antiox-u dzieciom w okresie wzrostu?
Hogatka